ACCIÓ crea una plataforma online que recomana oportunitats de negoci al món a les empreses catalanes.

ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa, ha creat una innovadora eina digital que recomana les millors oportunitats de negoci al món per a les empreses catalanes. És un software que, a través de tres preguntes a l’usuari, detecta de manera personalitzada les oportunitats de negoci al món que s’ajusten més al seu projecte empresarial (http://accio.gencat.cat/recomanador).

En total s’han identificat 200 oportunitats de negoci extretes del coneixement dels mercats exteriors de les 36 oficines de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ al món que s’han creuat amb fonts d’informació internacionals. Progressivament aquesta base de dades s’anirà completant fins arribar a les 481 oportunitats de negoci, una informació recollida al Mapa Global d’Oportunitats d’ACCIÓ.

D’aquesta manera, l’usuari indica la mida de l’empresa, la seva experiència internacional i el seu sector. Amb aquesta informació, l’eina li proposa les oportunitats de negoci que més s’ajusten a les seves característiques. Destaquen cinc sectors que concentren el major nombre d’oportunitats a nivell mundial: la química, l’alimentació, la maquinària, les TIC i l’automoció.

Després de veure aquestes oportunitats, l’empresa té l’oportunitat de demanar una entrevista personalitzada amb els directors de les oficines a l’exterior d’ACCIÓ. De fet, aquesta eina, gratuïta per a l’empresa, es posa en marxa coincidint amb la XXIII Setmana de la Internacionalització d’ACCIÓ, l’esdeveniment de referència a Catalunya en l’àmbit del comerç exterior. Des de dilluns i fins divendres vinent, més de 600 empreses catalanes hi participaran per iniciar o consolidar els seus processos d’exportació a través de reunions amb els directors de la xarxa d’oficines exteriors. Així, rebran assessorament personalitzat per conèixer les millors estratègies i incrementar les seves vendes i identificar noves oportunitats sectorials de negoci a l’estranger.

Per a més informació posi’s en contacte amb nosaltres a infodret@infodret.cat.

0 respostes

Deixa una resposta

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada