¿Com puc recuperar l’IRPF de maternitat?

Des Infodret Advocats, l’informem que la setmana passada el Tribunal Suprem ha tancat un debat jurídic sobre si les prestacions per maternitat havien de tributar, com fins ara, o no. Hisenda defensava que aquestes ajudes, que la Seguretat Social paga durant 16 setmanes que dura el permís de maternitat, han de pagar l’IRPF.

Però alguns jutjats en primera instància van fallar en contra d’aquest criteri de manera que el Tribunal Suprem ha hagut d’aclarir la situació i estableix que aquestes prestacions estan exemptes.

Això sí, la sentència deixa molts dubtes que s’hauran de resoldre posteriorment com per exemple, sobre si en les prestacions de paternitat també hauria de tributar o no i també si s’obre la porta a reinterpretar la retroactivitat.

Si vostè ha estat mare en els últims 4 anys i vol recuperar els diners que ha pagat de més, en Infodret disposem d’un departament especialitzat on li podrem assessorar i fer les accions pertinents per recuperar l’IRPF de la prestació de maternitat.

Si està interessada o vol consultar-nos, pot posar-se en contacte amb nosaltres a infodret@infodret.cat i en menys de 24 hores contactarem amb vostè.

0 respostes

Deixa una resposta

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada