¿Com recuperar les despeses de constitució de la seva hipoteca?

Des Infodret Advocats, volem informar-li sobre l’última sentència del Tribunal Suprem en referència a la devolució de les despeses d’hipoteca.

La sentència de la Sala del Contenciós-Administratiu del Suprem té conseqüències importants. La primera és que a part d’acceptar que les despeses d’hipoteca realitzats per particulars ho hauria de pagar l’entitat financera, també recalca que una empresa o un autònom que hagi constituït una hipoteca per raons professionals puguin reclamar les despeses de constitució.

Una altra de les conseqüències és que la nova sentència determina que el subjecte passiu de l’impost serà el creditor hipotecari no el deutor, de manera que resol les diferències entre la pròpia sala del Contenciós-Administratiu i la Sala Tercera del Civil, que ha resolt sentències contradictòries al respecte. Amb aquesta última queda clar que el responsable d’aquestes despeses és el banc.

Si vostè és un particular, autònom o empresari i vol recuperar els diners que ha pagat de més en constituir una hipoteca, en Infodret disposem d’un departament especialitzat on li podrem assessorar i fer les accions pertinents per recuperar les despeses de constitució d’hipoteca.

Si està interessada o vol consultar-nos, pot posar-se en contacte amb nosaltres a infodret@infodret.cat i en menys de 24 hores contactarem amb vostè.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada