Guanyi temps, eficàcia i diners contractant el nostre servei de gestoria.

Per fi arriba un servei revolucionari de gestoria, oblidi’s de veure al seu gestor com una persona a la qual solament la veu cada tres mesos per lliurar-li la documentació de la seva empresa.

En Infodret hem creat un servei de gestoria integral per a empreses i autònoms, en la qual el nostre equip d’assessors treballaran conjuntament amb vostè per ajudar-li a treure el màxim rendiment de la seva empresa o negoci.

¿Com ho aconseguirem?

Amb el nostre grup assessoris i advocats especialitzats l’ajudarem a augmentar els seus beneficis, reduirem les seves despeses, gestionarem el seu negoci i resoldrem els seus dubtes legals.

¿Com l’ajudarem a augmentar els seus beneficis?

Molt senzill, només contractar el nostre servei de gestoria un dels nostres assessors realitzarà una avaluació dels punts forts i febles que té el seu negoci alhora d’arribar als clients potencials.

Posteriorment, el nostre assessor li farà arribar totes les seves recomanacions i suggeriments perquè tregui el màxim profit alhora de captar clients, a més cada tres mesos realitzarem una reunió de seguiment on conjuntament amb el client valorarem els resultats i estratègies a seguir.

En definitiva li assessorem, guiem i formem per ajudar-li a aconseguir els objectius de vendes que s’ha marcat.

¿Com reduirem les seves despeses?

Un factor molt important que determina la viabilitat de tota empresa és controlar i reduir les despeses fixes del nostre negoci.

Com en Infodret som conscients d’això, els nostres assessors es posaran en contacte amb els serveis externs contractats per la seva empresa (assegurances, locals, serveis de prevenció, etc…) per negociar e intentar rebaixar el preu o si no fos possible trobar alternatives al servei.

Gestionem de forma eficient el seu negoci.

El nostre pack empresa, inclou un servei de gestoria i comptabilitat on confeccionem i supervisem la comptabilitat de les empreses, societats o professionals autònoms.

Comptem amb un conjunt de professionals que li proporcionessin l’assessorament i la planificació més adequada per reduir l’impacte o tractament fiscal de les seves operacions dins del marc legal vigent, anticipant qualsevol solució perquè sigui la més idònia.

Solucionem els seus dubtes legals.

El nostre pack a empresa i autònoms inclou un advocat personalitzat que li assessorarà de forma ràpida, fàcil i directa en diferents àrees de l’empresa (laboral, mercantil, fiscal i comptable).

El nostre advocat es posarà en contacte amb vostè en menys de 24 hores i atendrà les seves consultes de forma ràpida i sense necessitat de demanar cita ni desplaçar-se.

¿Quin preu té el nostre servei de gestoria?

El servei de Pack autònoms des de 40€/mes (IVA inclòs) i el Pack empresa des de 120€/mes (IVA inclòs).

No ho dubti més, potenciï la seva empresa contractant el nostre servei en infodret@infodret.cat

Guanyi temps, eficàcia i diners contractant el nostre servei de gestoria.

0 respostes

Deixa una resposta

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada