La Generalitat abona els imports pendents de la prestació universal per naixement, adopció, tutela o acolliment.

El Departament ha destinat des de gener 171,6 milions d’euros a eixugar els darrers pagaments a 372.554 famílies corresponents a sol·licituds de 2010 i 2011, que restaven pendents, tal com es va comprometre la consellera Bassa

La Generalitat de Catalunya ha ordenat avui el darrer pagament, de 14,3 milions d’euros, per atendre les prestacions universals per naixement, adopció, tutela o acolliment que restaven pendents dels anys 2010 i 2011. Des del mes de gener d’enguany, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha treballat perquè totes les famílies afectades pels endarreriments poguessin percebre l’ajut abans de final d’any, tal com es va comprometre la consellera Dolors Bassa a l’inici de la legislatura. En aquest sentit, el Departament ha destinat enguany un total de 171,6 milions d’euros per donar resposta a les 372.554 famílies que restaven pendents de cobrar la prestació universal.

Concretament, durant aquest exercici s’han fet efectius els imports pendents de 2010 a 89.946 famílies i els endarreriments que afectaven 282.608 famílies corresponents al període entre gener i juny de 2011, moment en que es va suspendre aquesta línia d’ajut.

La consellera Bassa ha destacat que “malgrat el retard, podem celebrar que amb aquesta última ordre de pagament el Govern ja ha donat resposta a totes les famílies que van sol·licitar la prestació universal per naixement, adopció, tutela o acolliment. Aquesta va ser una de les principals prioritats que ens vam fixar per aquest any 2016 i s’ha liquidat 3 mesos abans de finalitzar el termini compromès”.

0 respostes

Deixa una resposta

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada