Nova ajuda de la Generalitat per promoure l’emprenedoria entre els joves.

En el marc del Programa de Garantia Juvenil, el Departament d’Empresa i Ocupació ha obert la convocatòria d’ajuts per fomentar l’emprenedoria entre els joves de 18 a 29 anys que estiguin sense feina i no estiguin fent cap tipus de formació.

Hi poden participar els ens locals, les universitats i les entitats sense ànim de lucre que duguin a terme projectes que ofereixin assessorament per a la creació d’empreses i que es destinin com a mínim, a una vintena de joves inscrits en el Programa de Garantia Juvenil.

Els projectes es desenvoluparan en tres fases, cadascuna de les quals tindrà una durada aproximada de dos mesos. A la primera, se seleccionaran les persones que participaran en el programa. A la segona, s’oferirà als joves seleccionats formació en tecnologia i innovació aplicada a la fortalesa territorial (70%) i en gestió empresarial (30%). A la darrera fase, se seguirà un procés de tutorització per part d’experts en emprenedoria per tal que els participants puguin desenvolupar el seu projecte d’empresa.

Les entitats beneficiàries hauran de tenir un mínim de 3 anys d’expertesa en programes similars i hauran de garantir que les accions previstes al projecte responguin a les necessitats detectades entre els joves i en l’àmbit territorial objecte del programa.

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 20 de novembre.

http://web.gencat.cat/ca/actualitat/detall/20151106_subvencions_emprenedoria

0 respostes

Deixa una resposta

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada