Nova pujada de quota als autònoms societaris

En Infodret Advocats, volem informar als autònoms societaris o autònom amb deu o més treballadors, de l’increment des d’aquest mes de gener de la seva base mínima de cotització en un 4% després de la pujada en la mateixa mesura del Salari Mínim Interprofessional (SMI).

Al principi, la reforma d’autònoms aprovada el passat mes d’octubre desvinculava la cotització de l’autònom societari del Grup 1 del Règim General i per extensió del SMI per lligar-la als pressupostos Generals de l’Estat.

No obstant això, al no aprovar-se els pressupostos Generals de l’Estat, les bases mínimes i les quotes dels autònoms societaris augmentessin un 4% per a l’any 2018.

Per tot això, la base mínima de cotització de l’autònom societari passarà l’1 de gener de 2018, dels 1.152,90 euros actuals a 1.198,08 euros, per la qual cosa la quota de l’autònom societari canviarà dels gairebé 344 euros vigents a 357 euros, la qual cosa suposa un encariment de 13 euros mensuals.

Si té alguna consulta legal o necessita resoldre els seus dubtes, pot posar-se en contacte amb nosaltres en infodret@infodret.cat

0 respostes

Deixa una resposta

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada