Pujada de les quotes dels autònoms a partir de l’1 de Juliol.

En Infodret gestoria de Barcelona, volem informar als autònoms i empresaris que d’aprovar-se el 25 de juny els Pressupostos Generals de l’Estat, a partir de l’1 de juliol els autònoms veuran incrementada la base mínima de cotització un 3% , la qual cosa suposa també una pujada de les seves quotes mensuals.

En 2016, la quota mensual d’autònoms mínima estava fixada en 267,04 euros, i durant el primer trimestre d’aquest any, aquest import ha estat el valor que s’ha aplicat ja que no s’havien aprovat els Pressupostos Generals de l’Estat. Per als nous pressupostos de 2017 els experts, basant-se en les últimes dades de l’IPC (Índex de preus de consum) preveuen una pujada entorn del 3 % de l’import de la quota mínima mensual. D’aplicar-se aquesta pujada, la base de cotització mínima passaria dels 893,10 euros en 2016, als 919,80 euros en 2017.

Calculant de forma aproximada, l’autònom que cotitzi per la mínima actualment estarà pagant entorn dels 267 euros mensuals, a partir de el 1 de Julio passarà a pagar 275 euros mensuals.

Els autònoms societaris és regeixen pel grup 1 del Règim General de la Seguretat Social, per aquest grup, ja hagut una pujada del 8 %, la qual cosa ha deixat la base de cotització mínima en els 1.152,8 euros, i a la seva corresponent quota mensual aproximadament en 344.69 euros, 25,55 euros més que l’any anterior.

¿Sap com guanyar diners, eficàcia i temps?

En Infodret hem creat un servei de gestoria integral per a empreses i autònoms, en la qual el nostre equip d’assessors especialitzats treballaran conjuntament amb vostè per ajudar-li a treure el màxim rendiment de la seva empresa o negoci.

No ho dubti més, contracti ja el nostre servei de gestoria Pack Autònoms des de 40€/mes i Pack Empreses des de 120€/mes.

Descobreixi com https://infodret.cat/guanyi-temps-eficacia-i-diners-contractant-el-nostre-servei-de-gestoria/

0 respostes

Deixa una resposta

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada