S’obre la convocatòria de subvencions per instal·lar ascensors.

El passat divendres es va publicar la Resolució per la qual s’obre la convocatòria per a fer obres de rehabilitació en edificis d’habitatges gestionats per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per millorar-ne l’accessibilitat.

Amb aquesta actuació la Generalitat té com a objectiu eliminar barreres arquitectòniques i facilitar l’accessibilitat de veïns i veïnes de barris de pisos amb protecció oficial. Les sol·licituds es poden presentar a partir d’avui i fins al 13 de novembre.

La Generalitat subvenciona el 60% del pressupost de la instal·lació, amb uns límits en funció del nombre de pisos de l’edifici. Per als edificis de 12 habitatges o menys no hi ha cap límit, per als edificis entre 13 i 16 habitatges, el màxim subvencionable per tot l’edifici són 40.000 euros, per als edificis entre 17 i 22 habitatges, 30.000 euros, per als edificis entre 23 i 28 habitatges un màxim de 20.000 euros, i pels que tinguin més de 29 habitatges el màxim és de 10.000 euros.

Quan els titulars dels habitatges que formen part de l’edifici acreditin tenir uns ingressos de la unitat de convivència inferiors a 1,86 vegades l’indicador de renda de suficiència de Catalunya (IRSC) i no tinguin cap altre habitatge en propietat a Catalunya, poden sol·licitar una subvenció complementaria.

En la convocatòria de l’any 2014 es van presentar 22 sol·licituds, de les quals se n’han atorgat 14 amb un import total de 773.000 euros.

0 respostes

Deixa una resposta

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada