Subvenció fins a 2.500 euros per les obres d’accessibilitat a la llar per a gent gran.

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha obert una convocatòria per subvencionar obres d’arranjament de l’interior dels habitatges per facilitar l’ autonomia de les persones grans i donar suport a les persones amb dependències.

Poden accedir a aquesta convocatòria les persones majors de 65 anys o amb situació de dependència que visquin a les demarcacions de Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l’Ebre, tant si són propietaris com si són llogaters, però no poden tenir cap altres habitatge en propietat a Catalunya. Les sol·licituds es poden presentar des d’avui i fins al 21 de novembre a les seus de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya a Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l’Ebre i a les Oficines Locals d’Habitatge.

La convocatòria no inclou la demarcació de Barcelona ja que la Diputació i l’Ajuntament de Barcelona tenen línies d’ajuts molt similars per al mateix col·lectiu de persones.

La quantia màxim a de la subvenció és de 2.500 euros i s’establirà en funció dels costos o despeses subvencionables del conjunt de les obres d’arranjament que han d’estar destinades a afavorir la mobilitat i l’autonomia de les persones grans en el seu domicili. La subvenció esta previst que pugui ser en espècies i que sigui la pròpia Agencia de l’Habitatge de Catalunya qui s’ocupi de fer les obres per facilitar les gestions, atès el col·lectiu al qual va adreçada la convocatòria de subvenció.

 

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada