¿Ten’s deutes que no pots pagar?

A causa de la situació de pandèmia cada vegada és més freqüent que a les famílies els costi més arribar a final de mes, aquesta circumstància repercuteix a l’hora de poder pagar la hipoteca, préstecs personals o fins i tot els pagaments a l’administració pública.

Davant la freqüent situació de no poder fer front als deutes contrets cal tenir molt clar quins han de ser els propers passos a seguir, en primer lloc, hem d’intentar per tots els mitjans no agreujar la situació amb nous deutes i, en segon lloc , revertir la situació a curt, mitjà i llarg termini.

En el cas de no poder fer front als deutes existents hi ha tres opcions fonamentals:

-Refinançar els deutes: El refinançament de deutes suposa sol·licitar nous préstecs amb millors condicions o unificar-los per fer front al pagament dels anteriors deutes.

-Renegociar els deutes: Una altra opció molt habitual és renegociar amb els creditors els deutes que tenim actuals per tractar d’aconseguir millors condicions, ampliació dels terminis de pagament, reducció d’interessos o fins i tot una reducció del deute inicial.

-Cancel·lar els deutes: Aquest supòsit és més complex i només en determinades ocasions s’aconsegueix una cancel·lació parcial o total del deute.

A Infodret podrà comptar amb l’assessorament de professionals per aconseguir els millors resultats a l’hora de renegociar els seus deutes amb entitats financeres, administracions públiques o empreses privades.

No ho dubti més, millori la seva situació contactant amb nosaltres a infodret@infodret.cat

0 respostes

Deixa una resposta

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada