¿Vol resoldre les seves consultes legals de forma ràpida i sense desplaçar-se?

En l’actualitat el temps és un ben molt preuat degut a que per diferents motius disposem de poc o gairebé gens, és per això que quan se’ns presenta un problema legal el primer contratemps que se’ns ve damunt és donar resposta a la següent pregunta:

¿Quin dia tinc disponible per anar al despatx d’advocats?

En Infodret hem creat un servei d’assessor online, amb l’objectiu que vostè pugui resoldre les seves consultes de forma inicial en menys de 48 hores, sense necessitat de demanar cita ni desplaçar-se.

El nostre servei d’assessor online està a l’abast de particulars, autònoms, emprenedors, microempreses i empreses.

Pot posar-se en contacte directe amb nosaltres mitjançant el nostre e-mail infodret@infodret.cat i en menys de 24 hores contactarem amb vostè.

D’aquesta manera el client, potencial o habitual podrà tenir un primer diagnòstic general sobre el seu problema legal sense necessitat de demanar cita prèvia i evitant-se desplaçaments a la nostra seu professional.

 

¿Com funciona?

Alhora de realitzar les seves consultes inicials, pot posar-se en contacte directe amb nosaltres mitjançant el nostre e-mail infodret@infodret.cat i en menys de 24 hores contactarem amb vostè.

 

¿Quin cost té el servei d’advocat de guàrdia?

Al ser un assessorament orientatiu sobre el cas plantejat, la consulta inicial en el servei d’advocat de guàrdia és gratuït. En els supòsits en què la consulta plantejada pel client, requereixi la revisió o consulta de qualsevol documentació, conveni, escrit, e-mail, etc… o realització de qualsevol escrit. El nostre advocat de guàrdia li facilitarà prèviament un pressupost ajustat a les seves necessitats.

 

Condicions d’ús.

L’assessorament inicial ofert al servei “advocat de guàrdia” té caràcter de primera anàlisi orientativa sobre el cas plantejat i no constitueix una proposta en ferm de línia d’actuacions, ja que aquesta només es pot establir després de la revisió detallada de tota la documentació i circumstàncies del cas plantejat.

L’assessorament “advocat de guàrdia” també és previ a la signatura, per part del client, de l’encàrrec professional que habilita el professional jurídic a assumir la representació legal del client i a rebre la contraprestació econòmica pactada. Per aquests motius l’assessorament advocat de guàrdia” té caire de recomanació orientativa i no suposa cap compromís per part de Infodret, que declina tota la responsabilitat sobre l’ús que el consultant pugui fer de la informació rebuda.

0 respostes

Deixa una resposta

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada